Nieuw patroon: Zahara Peplum en jurk & Giveaway

Share:

More Posts

Adding Ruffle Legs To Any Shorts

Totally summer worthy, LILI  dress and jumpsuit makes the perfect summer staple. The knit sleeveless bodice and short-version jumpsuit begs for beachwear or sunbathing. I

high low Lilah

High Low Lilah Tutorial

I fall in love with the high-low Lilah dress the first time I saw it here. And I remember telling myself I need to make

Send Us A Message

Ben je op zoek naar een perfecte jurk voor een speciale gelegenheid? Wil je alvast beginnen naaien voor de volgende grote vakantie? Dan is de Zahare Peplum & jurk perfect voor jou!

Zahara Peplum en jurk

De Zahara top & Jurk heeft een zeer mooi bovenstuk met aan de voorkant prinsessennaden, een unieke achterkant en een onzichtbare rits zodat de jurk een naadloos effect krijgt. De volledige cirkelrok is perfect om je kleine meid haar “zwier ”technieken te laten oefenen . Dit zal haar zeker niet ontgoochelen. Maak de Zahara in een speciaal stofje voor een verjaardag, een trouw of eender welke andere feestelijke dag. De Zahara is ook zeker geschikt voor een alledaags jurkje.

I need to make one of these for the coming party! Sansahash Zahara!

I need to make one of these for the coming party! Sansahash Zahara!

Wil je Tule toevoegen aan de Zahara?

De Zahara heeft een bovenstuk dat helemaal gevoerd is, op deze manier is alles mooi afgewerkt en zijn de naden en de blinde rits mooi weggewerkt, bovendien kunnen ze dus ook niet storen bij het dragen. We hebben een blogpost gemaakt met een tutorial hoe je Tule kunt toevoegen om een rok met meer volume te krijgen. Als je hier meer over wilt weten, kijk zeker eens naar onze blogpost.

I need to make one of these for the coming party! Sansahash Zahara!

I need to make one of these for the coming party! Sansahash Zahara!

Je kan je pdf-patroon hier nu kopen voor slechts €5.20 en dat tot woensdag, November 1. Er is een coupon code in onze Facebook groep waarmee je Zahara kan aankopen voor slechts €4.70. Deze code geldt enkel de eerste 24 uur na lancering van het patroon. We vinden het heel fijn als jullie je ceaties delen op IG of Facebook en ons taggen, zodat we ze kunnen zien!

GIVEAWAY!!!

Wil je graag je kans wagen om een gratis patroon te winnen? Klik dan hier!

Veel naaiplezier xxx

Free Puchi will be automatically added in your cart on orders over €5!

Sansahash_Puchi_Dress_skirt_pdf_sewing_pattern_size_6m_12y-3